25 éves lett a Fogarasi Síiskola!

Fogarasi Orsolya: Tíz éves lehettem. Csehszlovákiában, Bystrán (Sebesér) sítúrán voltunk, és egy edzés végén én mentem fel utoljára a síliften. Megálltam a pálya tetején. Gyönyörű szép naplemente volt. Havas fenyőfák, körbenéztem, és valami nagyon-nagy szabadságot éreztem. Ez olyan erőteljes élmény volt, hogy később mindig újra és újra szerettem volna ezt átélni, átadni másoknak. Beleszerettem a síelésbe!

1994 szeptemberében nyitottuk meg a Fogarasi Síiskolát, mely a mai napig a legnagyobb budapesti műanyagpályával rendelkező síiskola, ahol piros és kék meredekségű pálya is van.
2004-2015 között már 3 helyszínen, Óbudán, Zuglóban és a XII. kerületben is működött a Fogarasi Síiskola. 2015 óta a két budai síiskolát működtetjük.

Az elmúlt évek alatt legalább 10.000 családot „fertőztünk” meg a síelés szeretetével, olyan régóta oktatunk, hogy ma már a tanítványaink gyermekeit tanítjuk síelni.

Várunk a nyílt napunkon!

Beiratkozás és nyílt nap Óbudán és Csillebércen!Már szept. 3-tól, részletek:https://fogarasisiiskola.hu/beiratkozas-es-nyilt-nap-obudan-es-csillebercen/

Közzétette: Fogarasi Síiskola – 2019. szeptember 2., hétfő


Fogarasi Síiskola családias jellegű cég, békés, kiegyensúlyozott légkörű, ahol a megbízható, egyenletes munkára nagy hangsúlyt fektetünk. Elmondhatjuk, hogy ez egy olyan környezet, ahol jó dolgozni oktatóként és jó tanulni tanítványként is.

2004-ben hivatalos látogatást tett nálunk az olimpiai- és világbajnok olasz síelő Alberto Tomba, (csupán ezt az egy síiskolát látogatott meg Magyarországon) aki szintén egy hasonló műanyagpályán kezdett el síelni Bolognában. Óriási megtiszteltetés volt ez számunkra, nagy motivációt adott a következő évekre!

Az aktív rekreációt, edzettséget, a jó egészség testi-lelki alapjait igyekszünk biztosítani, családcentrikusan. A gyerekeket 3,5-4 éves koruktól neveljük a sport és a természet szeretetére és ismertetjük meg őket a síelés speciálisan intenzív fejlesztő hatásával fizikailag éppúgy, mint mentálisan és pszichésen.

Klaszterünk tagjai szívből gratulálnak a Fogarasi Síiskolának! Reméljük még sok-sok ezer gyermekkel kedveltetik meg ezt a csodálatos sportot!