A Fogarasi Síiskola Csillebércről a Széchenyi-hegyre költözik

Az idén 29 éves síiskola jelenleg két helyszínen üzemel. Az új helyszín két kilométerre van a most bezárt csillebérci helyszíntől.

Az új tanpálya a Széchenyi-hegyen, a Csíz utca 2. szám alatt épült meg. A helyszín könnyen megtalálható, hiszen már messziről látszik a 192 méter magas Széchenyi-hegyi adótorony (Antenna Hungária). A Fogaskerekű végállomástól 500 méterre, a Gyermekvasút végállomásától 300 méterre van a bejárat.

Érdekesség, hogy Alberto Tomba olimpiai,- és világbajnok olasz síelő még 2004-ben hivatalos látogatást tett a Fogarasi Síiskola óbudai tanpályán. Alberto Tomba egyébként egy hasonló műanyagpályán kezdett el síelni Bolognában.

A Fogarasi Síiskola új helyszínen lévő műanyag tanpályája a csillebérci pályához viszonyítva hosszabb és valamivel meredekebb is. Gyönyörű erdőben, ingyen parkolással, a már megszokott oktatókkal várják a jelentkezőket. A csendes, kellemes környezetben bőven van tér, lehet ismerkedni a környék nevezetességeivel, kutyát sétáltatni, gyönyörködni a panorámában.

Kedvezményes beiratkozás augusztus 30-án, szerdán 16-19 óra között az óbudai helyszínen (1037 Budapest, Farkastorki út 23.) készpénzes fizetéssel lehetséges.