Április 3-án nyit a Hotel Avar Mátrafüreden

Az újjáépített Hotel Avar szállodával együtt, összesen már hat darab, különböző helyszínen lévő négycsillagos szálloda várja a látogatókat a Mátrában.

Az 1976-ban épült népszerű és akkoriban korszerűnek mondható szálló még 2010-ben, az épület felújítására hivatkozva zárt be, eredetileg ideiglenesen.

A Mátrában a szállodák kihasználtsága megközelíti a budapesti magas kihasználtságot, ezért is nagy az igény újabb szálloda fejlesztésekre a Mátra hegyvidékén.

A nyitás napja a 44 évvel ezelőtti nyitás napjával megegyezik. A szálloda csaknem teljesen kész, videó felvételek és Nehéz Tamás igazgató riportja itt található.

A hotel múltjáról itt találhatunk egy érdekes összefoglalót.

A szálló honlapjába pedig itt tekinthetünk be. 

Érdekesség, de számunkra teljesen érthető módon, a Mátrában lévő szállodák legnagyobb kihasználtsági mutatója a téli hónapokra esik, különösen ha mennek a síliftek és hó borítja be a tájat.

Jó reggelt Magyarország!

Jó reggelt Magyarország! 🏔☀️❄️Gyönyörű légi felvételek a Síparkból! ❤️Szereplők: havas Mátra, Felső-Mátrai DSE, Magyar Snowboard Szövetség Alpin szakág, Freestyle szakágMagyar Snowboard Szövetség Magyar Freestyle Snowboard és Szlalom Országos Bajnokság 2020

Közzétette: Sípark Mátraszentistván – 2020. február 22., szombat

Tegnapi felvételek a Síparkban készültek

A jelenleg működő négycsillagos szállodák a Mátrában:

Galyatető Nagyszálló (klasztertag)

Lifestyle Hotel Mátra (klasztertag)

Ózon Hotel Residence, Mátraházán, valamint  a Hotel Narád és a Hotel Vadvirág, mindkettő Mátraszentistvánban működik.

A nyitásról a későbbiekben beszámolunk.

Videófilmek: Történelmi visszatekintés a mátrai síéletre 1927-1957 között (1. rész)