Ausztriából a Mátrába költözik egy többéves síverseny

Az ausztriai Hinterstoder helyett Mátraszentistván lesz a házigazdája a Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupának. Fontos tudni, hogy a síverseny és a teniszverseny is külön díjazásra kerül! Így nem kell feltétlenül mindkét versenyen elindulni.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az egyedülálló és nagy presztízsű Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa. Korábbi években Ausztria egyik alpesi sí világkupa helyszíne adott otthont a versenynek. Látva a rendezvény népszerűségét 2019-ben Magyarország egyik legimpozánsabb teniszklubja, a Budai Tenisz Centrum, illetve a síverseny helyszíne, Mátraszentistván ad otthont a versenynek, így jóval többen tudnak megmérettetni.

Fontos tudni, hogy a síverseny és a teniszverseny is külön díjazásra kerül, így nem kell feltétlenül mindkét versenyen elindulni!

További részletek itt találhatók!

Mátraszenistváni Síparkban az elmúlt napokban hatalmas hótartalékokat hóágyúztak össze, így a meleg idő sem okoz gondot.

Rengeteg a hó! Síelj márciusban is a hóágyúzott pályákon!

A hideg időnek köszönhetően megfelelő mennyiségű hótartalékot képeztünk márciusra. A következő héten felhős-napsütéses időnk lesz, éjszakánként várhatóan kifagynak a pályák, a következő hétvégére pedig ismét lecsökken a hőmérséklet.

Közzétette: Sípark Mátraszentistván – 2019. február 24., vasárnap