Balatonfüredi sítanpálya átadásán jártunk

Hivatalosan is átadásra került a 35. magyarországi sítanpálya.

Bóka János Balatonfüred polgármestere nyilatkozik a FüredTV-nek / Fotó: . Gy.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával konzorciumi formában megvalósuló beruházás száz százalékos támogatottságú, összköltsége a három konzorciumi tagra – Magyar Turisztikai Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Holnapocska Alapítvány, Balatonfüred Város Önkormányzata – vonatkoztatva mintegy 962 millió forint, ebből Balatonfüred önkormányzatára jutó támogatás összege 630 millió forint – írta a balatonfüred-hu.

Krakler Kata a Pasaréti Síiskola és Normafa Síiskola vezetése mellett ennek a sítanpályának is szakmai vezetője, a síkölcsönző épületében / Kép: F. Gy.

A Balatonfüredi Síiskola célja, hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtson gyermek és felnőtt tanítványai számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival. A sífelvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára egyaránt, négy évszakon át várják tanulókat változatos programokkal.

Hófánk is várja a gyerekeket / Kép: F. Gy.