Családi Sportnap a Normafán

Az eseményt az idén 110 éves Magyar Sí Szövetség a Normafa Park Látogatóközpontban, 2023. szeptember 23-án, szombati napon rendezi meg. Klaszterszervezetünk ezen a napon, 14 órától egy beszélgetést, közös gondolkodást kezdeményez: „A síeléshez hó kell!” címmel.

Kép: klaszterünk által készített, államtitkársággal egyeztetett és engedélyezett grafika

A sporteseményre elsősorban a családokat, a síiskolákat, a klubok versenyzőit, képviselőit, valamint a mozgássérülteket várják. A sportrendezvény célja, hogy minél több gyermekkel megismertessék a síszövetség sportágait.

A kezdők a sportágválasztó programokban szakemberek segítségével a következő aktivitásokban vehetnek részt.

Galéria a tavalyi rendezvényről

Síugrás mini síugrósáncon

Alpesi síelés műanyag tanpályán

Síroller és lézeres puskás mini biatlon

A tavalyi esztendőben a Chernel István Sí és Turisztikai klaszter workshopján a szakmai társszervek neves képviselőinek előadásait hallgathatták meg az érdeklődök a sísport múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A képen balról: Mikó Gergely a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény igazgatója, Fehér Gyula a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter elnöke, Kékesi Márton alpesi síelő olimpikonunk, Dr. Fürstner József a Magyar Sí Szövetség elnöke, dr. Egri Katalin  a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke.

A most sorra kerülő rendezvényen 14 órától „A síeléshez hó kell!” címmel egy közös gondolkodás, beszélgetést szervez klaszterünk.

PLAKÁT2023