Dr. Megyesy Jenő jelenlétében zajlott klaszterülésünk Kékestetőn

Az idei síszezon izgalmas híreket tartogat a magyarországi sízők számára.

Dr. Megyesy Jenő miniszterelnöki főtanácsadó köszöntőjében gratulált a klaszteren belül eddigi elért eredeményekhez és biztosította a tagságot további támogatásáról. Ismertette: az amerikai Colorado államból december közepén érkezik egy nagyobb segélyszállítmány (részben síruházat), melyből a Sarudi Síház részére felajánlást tett.

Üsztöke Lél ( Wax Klub) és dr. Egri Katalin (SMSz) ismertette a hazai síiskolák által összeállított elképzeléseket, melyeket hamarosan írásban is bemutatnak. Az ülés egyik legfontosabb napirendi ponja a biztonságos síelés témaköre volt. A januári ülésünkre Dr. Csete Szabolcs klasztermenedzser  összeállítja azokat általános javaslatpontokat, melyeket a sífelvonókat üzemeltetők, mint „szállítási szabályzat”, vagy „használati utasítás” a liftek beszállóhelyeinél kifüggeszthetnek. A biztonságos sízés és a bukósisak (15 éve alattiakra való tekintettel különösen ) használatának kérdése januárban napirendi téma lesz.

Új tagot tudhatunk magunk között. A Sulisí sífelszerelések kölcsönzésével foglalkozik.  Felvételét azért vette szívesen a tagság, mert a sífutás vonalán országos szinten vezető szerepet tudhat maga mögött.

A tagszervezetek képviselői részére beszámolót adott klasztermenedzserünk és a klaszter elnöke.  A várhatóan széles körben érdeklődésre számító hírekről sajtótájékoztató keretében klaszterünk más partnerekkel együtt lép a nyilvánosság elé.

A klaszter Szervezeti és Működési Szabályzatának 10. pontját (A Klaszter Elnöksége) a megjelentek egyhangú szavazással módosították.

Az új SzMSz ezen a linken megtalálható.

Az ülés végén átadásra kerültek azok az adományok, melyeket klaszterünk közösen gyűjtött össze a Magyar Sí Akadémiával.

Fehér Gyula elnök, Heinrich Nóra Sarudi Síház képviselője, Klausmann Viktor Síakadémia elnök

Az átadás tévés megjelenítésével hamarosan külön videóval jelentkezünk!

Következő klaszterülésünk a Mátraszentistváni Síparkban, 2018. január 10-én  tisztségviselő választó közgyűlés is lesz egyúttal (elnök, elnökség).

Szerző: skioutlet.hu

A következő ülés időpontja: 2018. áprilisában, 4Seasons Síiskola, Budapest XVIII. Szélmalom utca 33. (Bókay Kert)