Ezen a hétvégén a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában + Sípark – Mátraszentistván is nyitva!

Február 27. és március 01. között aki nagy családdal érkezik, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárunkban és a kölcsönzőnkben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítunk felvonójegyet. A kedvezmények mellett minden nagycsaládos gyermekjegy mellé adunk egy nyalókát a jegypénztárunkban. Sípark – Mátraszentistván is nyitva!

Éttermünkben a következő menüket biztosítjuk 50% kedvezménnyel a nagycsaládok számára: A menü: csontleves, rántott sertésborda krokettel; B menü: kolbászos bableves, penne arrabiata. A menük mellé ajándék forró teát biztosítunk a családtagok részére. Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

Pénteken 09:30-tól 18:00-ig tatunk nyitva. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. A következő pályáinkon lehet síelni összesen 1946 méter hosszúságban: teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 7-es pálya és a T1 tanulópálya. A hó az enyhe időjárás miatt olvadt, nedves, helyenként foltos, de jól síelhető.

http://siarena.hu/holnaptol-a-nagycsaladosoke-a-foszerep/

 

Sípark – Mátraszentistván is nyitva!

Az előrejelzések szerint péntek reggel hószállingózás várható és délutánra kisüt a nap is. Hétvégén szép időnk lesz napsütés kíséretében! A pályákat hétvége előtt a hótartalékokból felfrissítjük.

Nyitva a HócsúszdaPark és Hósport pálya is!

Pénteki nyitvatartás (09:30-21:00): a SíoktatóPark (2db baby-lift, varázsszőnyeg, Sunkid Rotondó), 6-os pálya 1 db korongos sífelvonóval, az 5-ös pálya a kis csákányos lifttel, a 4-es és 3-as a nagy csákányos és korongos lifttel. A HócsúszdaPark a műanyag és a hósport pálya felülettel, Hóhatár Hütte Étterem, Síkölcsönző, Síiskola! Síoktatásra jelentkezés: www.sioktatopark.hu

Frissítve: 2015. február 27. 8:00