Hómenők Kupa kiértékelése

Két riportot adunk közre Székely Zoltánnal a verseny megálmodójával

Az idei szezonban igazi újdonság volt az első hazai pályán lezajló kupasorozat. Rövidebb riportunk a tapasztalatokról a jövőről és az együttműködés lehetőségeiről szól.

Összességében milyen benyomással térhettek haza a versenyzők, szülők?

Szerencsénk volt az időjárással, kitűnő hóviszonyok, remek idő volt csaknem mindhárom versenyen. A verseny szervezettsége is elégedettségre adott okot.

A hétköznapra tett versenyidőpontok mennyire jött be?

A hétköznapi időpont ellenére sokan jöttek el. Előny, hogy magán a síterepen kevesebb síző volt, így a jelenlévők a versenyen túli időben is sokat sízhettek.

Az amatőr kategóriában a lesiklóruha viselése tiltott volt. Ezt miként vették a versenyzők?

Teljes mértékben elfogadták, megértették. Nem könnyű a határvonalat meghúzni az amatőrök és az igazi versenyzők között, de az ilyen „látványelem” kiemelése érthető.

A síklaszteren belüli együttműködés miként működött?

Az Intersport Síaréna, mint házigazda a maximumot adta. A  4Seasons Klub, Babos Síklub, Felső-Mátrai Klub, Pasaréti Síiskola, WaxKlub illetve a versenyt szervező klubunk, a FreeRideClub kiemelten jól tudott együttműködni. A klaszter Síútlevél játékát támogató Mondial-Assistance versenyünket is támogatta. Segítettük egymást és a gyermekeinket.

Jövőre lesz valami változás?

A versenykiírás valószínűleg marad. Lehet, hogy a harmadik futam máshol kerül megrendezésre. További együttműködő partnerek bevonása várható.

Köszönjük a versenyrendezést és riportot! További sok sikert a hazai sípályákon (is)!

(F.Gy.)

Másik riport az alábbi linken olvasható:

http://cdthungary.blog.hu/2017/02/12/homenok_kupa_magyarorszag_elso_szamu_gyereksiversenye

A versenysorozat honlapja:

Főoldal