Jó hóviszonyokkal várja a sízőket Visegrád

Már 30 napja nyitva van a Nagyvillámi Sípálya Visegrádon. Következő napokra szép tiszta idő várható, érdemes kihasználni!

A kép ma reggel 10 órakor készült

Gutbrod Rezső, a sípálya üzemeltetőjének ma reggeli beszámolója:

Tegnap napközben enyhén kásásodott a pályák felülete, csakúgy mint az Alpokban a tavaszi hó (firn), majd esti sínél, a 0 fok C feletti értékek ellenére, már visszafagyott a hó. Ez azért lehetséges, mert a vastag hóréteg hűti magát, valamint a harmatpontot kell figyelni ilyenkor, ami már 0 fok alatti értékeket mutat (derült ég, alacsonyabb páratartalom, meteo állomások részletes adatainál találjátok). Szóval eddig aggodalomra semmi ok, bátran el lehet indulni hozzánk, még a természetes hó sem olvadt el a meredek pályán.

Ma is 9-21-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A és ingyenes bébi pályákkal, és akár 5 db sífelvonóval. Kedvezményes jegyárak és 3+1 akció, érdemes a hangulatos esti sízést is kipróbálni. Nyitva természetesen a Nordica síkölcsönző és lehet jelentkezni síoktatásra közvetlenül, a +36-30390-5972 számon is, érdemes előre bejelentkezni. A büfénk teljes kínálattal várja a hozzánk látogatókat, hangulatos melegedőnkből pedig teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket. A bébi pálya végénél, hócsúszka hely alakult ki a hógyártásnak köszönhetően, ahol saját felelősségre, ingyenesen lehet ismerkedni a hóval.

Végre teljes pompájában tündöklik sípályánk, a tiszta időnek köszönhetően, élvezhetjük a Nagy-Villám-hegy északi oldalának egyedülálló panorámáját, és ezért még felárat sem számítunk fel 🙂 És aki azt hiszi, hogy a népszerű esti sínél már nincs mit nézni, annak felhívom a figyelmét a kivilágított kismarosi templomra,a Dunán úszó világított hajókra, és a lámpák fényétől kicsit távolabb, a gyönyörű csillagos égboltra!