Klaszterünk mint vendéglátó

Klaszterünk, mint vendéglátó: kétnapos találkozó a Pénzügyminisztérium (PM) szervezésében a Normafa Club House épületében tartotta az Éves Klasztermenedzsment Klubtalálkozót.

dr. Egri Katalin is előadást tartott a klasztertagok együttműködéséről

Klaszterünk, mint vendéglátó: kétnapos találkozó a Pénzügyminisztérium (PM) szervezésében a Normafa Club House épületében tartotta az Éves Klasztermenedzsment Klubtalálkozót.

Klaszterünk javaslatát elfogadva, a PM illetékesei az évzáró ülés helyszíneként a Normafához szervezte a rendezvényt.

Klaszterünk a tanácskozás elején kétórás bemutatkozási lehetőséget kapott

Az első órában Mikó Gergely a Normafa Park intézményvezető igazgatója körbe vezette a megjelentek a már elkészült két épületben, majd rövid sétát tettek Normafa környékén. A második órában klaszterünk elnöke, Fehér Gyula és dr. Egri Katalin elnökségi tagunk, aki egyben a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke is, bemutatta klaszterünket és klaszterünk jövőképét.

Mikó Gergely mit házigazda a ratrakot is megmutatta a menedzsereknek

Fehér Gyula előadásában kihangsúlyozta a társadalmi felelősségvállalás szerepét,

ennek megfelelően Dani Gyöngyi paralimpikon rövid előadásában beszámolt a síelés általa megélt csodálatos élményéről. Dani elmondta, már nemcsak havon csúszhatott, hanem itt a Normafánál műanyag tanpályán is.(videófilmmel).

A műanyag tanpályát is megtekintették a klasztermenedzserek

Kávészünet után Barna Katalin, PM GFP, Nemzetközi és Klaszterosztály osztályvezetője: Merre tovább? című előadásában a klaszterpolitika jövőbeli irányáról beszélt, majd a délután folyamán workshop, networking zajlott a klasztermenedzserek és a szervezők részvételével. A rendezvény pénteken folytatódik. PM által megrendelt, később elkészülő összefoglalóját elérhetővé tesszük honlapunkon.

Kávészünet

Idén egyébként már két alkalommal, júniusban Balatonfüreden majd júliusban Debrecenben találkoztak az ország különböző pontjáról érkező klasztermenedzserek.