Ma 17 órakor nyit Visegrád!

Ma és holnap 17-21 óráig, péntektől már nappal is várják a látogatókat!

Élő webkameráért klikk a fenti képre!

Gutbrod Rezső hóptimista, síoktató, üzemeltető ma reggeli közleménye:

Ma este végre megkezdjük a 22/23-as síszezont!

Nagy küzdelem van mögöttünk, talán páran nyomon követték az éjszakai eseményeket, újjászületett Magyarország első mini gleccsere. Sokan talán már temették, de számos nehezítő körülmény ellenére, mi nem adtuk fel! Nektek, akiknek készült, már csak annyi dolgotok van, hogy használjátok, és reméljük minél többen éltek is vele.

Mint láthatjátok kénytelenek voltunk árat emelni és a bébi pálya hétközi ingyenessége is megszűnt, valamint a munkanapos nyitva tartásunk is változik, amik a mind a működésünk alapfeltételei, kérem megértéseteket.

Tehát ma délután nyit az 1/A, fő hóágyús, és a terasz előtti bébi pályánk, egyelőre esténként leszünk nyitva (szerda, csütörtök 17-21-ig), majd péntektől nappal is, és természetesen a hét-végén is teljes üzem lesz. Nyitva a kölcsönzőnk, fokozatosan feláll a havas síoktatásunk, és természetesen büfénk is lesz. A melegedőnkben nagy melegre ne számítsatok, de megfagyni senki nem fog, azt garantálom!

Figyelem, az 1/A pályát egyenletesen belőttük, de ratrakolni még nem tudtuk, következő éjjel már dolgozunk rajta, és célba vesszük a 2/A pályát is. Hamarosan jelentkezek friss hírekkel!

Várunk mindenkit szeretettel!