Még hét napig lehet nevezni a Head Kupára

A Külgazdasági és Külügyminisztérium képviselet nevében dr. Gór-Nagy Miklós világbajnok vízilabdázónk, külügyi sportdiplomáciai tanácsadó adja át a díjakat a gyerekeknek.

Tavaly a Magyar Sí Szövetség, idén a HEAD a névadó támogatója a versenynek

A verseny kifejezetten amatőr! A most 32. alkalommal megrendezésre kerülő versenyen világklasszis időmérést és a pálya biztosítását a Ski Klub Donovaly nyújtja. Minden gyermek névre szóló oklevelet és értékesebb díjakat vehet ét.

A versenykiírás innen letölthető.

A nevezési lap itt elérhető.

Fehér Gyula a verseny mindenkori igazgatója elmondása szerint:

az 1993 óta minden évben megrendezésre kerülő verseny első támogatója a Tyrolia volt, hét éven át. Majd a VOLVO öt éven keresztül, később a JEEP és az ALFA ROMEO is névadó támogatója volt a versenynek. A HONDA 12 esztendőn keresztül a legmegbízhatóbb támogatóként állt a verseny mellett. A SKIOTLET.HU pedig három alkalommal – amikor nem volt más támogató.

A 2024-es versenyen mintegy 200 fő nevezőre számítanak a szervezők.

A verseny négy alkalommal Mátraszentistvánban került megrendezésre (2009 Skioutlet Kupa, 2010 Honda Kupa, 2020 Honda Kupa, 2022 Skioutlet Kupa név alatt).

Donovalyban igazán otthon érezheti mindenki magát, idén már 11. alkalommal ad versenyhelyszínt a felvidéki síterep a magyar gyermekek számára.