Pénzügyminisztériumi beszámoló a Klasztermenedzser Klub évzárójáról

Rendkívül tartalmas év áll a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága, valamint a klasztermenedzserek mögött.

Dr. Egri Katalin, Fehér Gyula és Mikó Gergely mint házigazdák üdvözlik a megjelenteket / Fotók: PM
Az idei utolsó szakmai találkozó, a 8. Klasztermenedzser Klub helyszínéül szolgáló Normafa bemutatásával kezdődött Mikó Gergely – Normafa Park – vezetésével. A résztvevők a rövid sétát követően Fehér Gyula – Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter –, valamint dr. Egri Katalin – Síoktatók Magyarországi Szövetsége – által bepillantást nyerhettek hazánk Sí és Turisztikai Klaszterének tevékenységébe, mindennapjaiba.

A Pénzügyminisztérium ma megjelent beszámolója itt elérhető.

  A Paraktiv Integráció Alapítvány képviseletében Dani Gyöngyi paralimpikon tartott előadást a mozgássérültek sportolási lehetőségeinek fontosságáról a saját síélményeinek bemutatása révén.

A szakmai program Barna Katalin, a Pénzügyminisztérium Nemzetközi és Klaszter osztályának osztályvezetőjének előadásával vette kezdetét, aki a hazai klaszterpolitikai jövőbeli irányait mutatta be.

Az esemény záró előadása a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz induló Felhívásokról szólt, melyről Keller Péter, a Pénzügyminisztérium Program Stratégiai Főosztályának főosztályvezetője nyújtott átfogó képet a résztvevőknek.

Normafa Látogatóközpontban is jártunk

Ratrak megtekintése is a program része volt

Az Éves Klasztermenedzsment Klubról már mi is beszámoltunk itt és itt.

Klaszterünk részéről 2022 évben terveink között szerepel az akkreditáció.