Visegrádról jelentkezünk

Második hetét kezdi az itteni síszezon, tegnap este Farsang volt.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Napsütés, ratrakolt, kifagyott pályák, ideális síidő!

Még magam is meglepődök, hogy milyen jól tűri a megpróbáltatásokat mini gleccserünk. Egyszerűen fittyet hány a fizika törvényeinek, és a napközi enyhe időben alig kásásodik a felülete. Persze ez köszönhető az éjszakai fagynak és az alacsony páratartalomnak, aminek hatása napközben is kitart. Aztán a naplementekor újra érezhetően gyorsul a pálya, pedig még mérőink nem mutatnak fagyot. Ebből is látszik, hogy vastag még a hóréteg fő pályánkon. Jól sikerült a tegnapi gyerek show, sokan eljöttek a környékből, síiskolánk is részt vett a programon, majd kaputűzéses edzésen vettek részt, persze zenére.

Ma is 9-21 óráig vagyunk nyitva az 1/A, 2/A félig és bébi pályánkkal. Lehet jelentkezni a sí és snowboard iskolánkba (+36301801771), működik a kölcsönzőnk és természetesen a melegedős büfénk is.

Mivel péntektől enyhül az idő, tényleg nem érdemes a hét végére várni, erre a hóra még rendkívüli szabit is érdemes kivenni, vagy legalább munka után kilátogatni hozzánk, mert este 9-ig vagyunk nyitva minden nap.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső hóptimista üzemeltető!

További képek itt.