Vitorlás Bál után lehetne egy Sí Bál is

A Magyar Vitorlás Szövetség – együttműködésben a Balatoni Hajózási Zrt-vel – 2024. február 24-én, szombaton újra életre hívja a korábban közkedvelt Vitorlás Bált.

A Vitorlás Bál 2024, tíz esztendő kihagyás után újra éled!

2024. február 24-én, szombaton este 19.00 órától a Budapest Marriott Hotelben, ahol elegáns báli környezetben, színvonalas műsorokkal, kiállításokkal, szórakoztató programokkal, valamint jótékonysági aukcióval várják a vendégeket

a 2024. évi Vitorlás Bálra.

*

A hazai vitorlástársadalom jelenleg van olyan erős, hogy 10 esztendő kihagyása újra életre tudja hívni az egyébként igen nagy múltú (1929) eseményt.

Jogosan merül a kérdés, vajon a létszámában mindenképpen nagyobb hazai síelők társadalma képes lesz-e arra, hogy egy Sí Bált megszervezzen magának?

Klaszterünk számára nagy kihívás lenne egy ilyen esemény életre keltése, azonban ehhez feltétlenül egy széleskörű összefogás, közös gondolkodás szükséges. Ötleteket várjuk: feher@skioutlet.hu e-mail címre.

*

Amint korábban már beszámoltunk, a Magyar Vitorlás Akadémia a Vitorlázz itthon! elnevezésű honlapján három részes cikkben foglalta össze az egykori vitorlásbálok történetét.

Ilyenek voltak a hazai Vitorlásbálok (1. rész)

Vitorlásbálok a ’60-as, ’70-es, ’80-as években (2.rész)

Vitorlásbálok a rendszerváltozástól egészen a 2000-es évekig (3. rész)