„A mi Normafánk” fotópályázat eredményhirdetésén jártunk

A pályázat legjobb negyven fényképe, ezen belül pedig a zsűri által kiválasztott három kategória-, fő- és közönségdíjas fényképe a mai naptól megtekinthető a síházban.

Az archív fotók kategóriáját Bürger Nándor Családi síelés című fotója nyerte, megidézve a hamisítatlan normafás téli csúszásokat. A nosztalgikus fénykép – amely a sokak által kedvelt Anna-réten készült – bemutatja, hogy a 2000-es évek előtt is aktív sportélet folyt a Normafán. Díja csakúgy, mint a többi kategóriagyőztesé, egy 50.000 forint értékű utalvány a Normafa Síház Étterembe.

Bürger Nándor, 82 éves lelkes síző, díjazott az idei szezonban is több napon át síelt a Normafánál

Pokorni Zoltán polgármester a díjátadáson / Képek. F. Gy.

A közönségszavazáson közel 3500 szavazat érkezett, ebből 744 Czika Balázs Teljes gőzzel című képére, így ő nyerte a közönségszavazást és a 40.000 forint értékű utalványt a Normafa Síház Étterembe. A havas tájjal körbeölelt kisvasút füstje látványosan jelenik meg a hideg levegőn, míg a téli homályban pislákoló lámpák épphogy kivehetőek. Mindig izgalmas látni, hogy a közönség kezeiből mi kerül kiválasztásra a sok-sok figyelemre méltó alkotás közül.

A kiállítást március végéig lehet megtekinteni a Normafa Síház Étteremben.