SZERZŐI JOGOK

Ezen honlap kiadója a Lavina-Sport Kft. Minden, a sieljitthon.hu weboldalon található minden tartalom a Lavina-Sport Kft. vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre.
Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.
A Lavina-Sport Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
A Lavina-Sport Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Lehetőségek legális átvételre:

1. Idézés hivatkozással
Az oldalon található cikkekből egy-egy részlet szabadon idézhető, amennyiben a cikk írója hivatkozik a sieljitthon.hu webcímre. Elektronikus publikáció esetén online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozást kérünk. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link, ez utóbbihoz logót vagy bannert igény szerinti méretben tudunk küldeni.

2. Magáncélú használat
Kizárólag magán – tehát nem üzleti – célú felhasználás céljából a weblapról szövegrészlet, fotó vagy grafika – kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően – felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy cserében saját eszközeivel segítse a sieljitthon.hu népszerűsítését.

3. Másodközlés, írásos engedéllyel
Amennyiben teljes cikket, weboldalt, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk. Az engedély nélküli felhasználás jogellenes.