A „Tanulj Itthon Síelni!” marketing csapatunk kibővített programtervezeten dolgozik

Az elmúlt szezon elején elindított kampányunk sokakat elért, jó visszajelzések érkeztek. A kampányunk továbbfejlesztésével, kiszélesítésével remélhetőleg még többen lesznek megnyerhetők a síelés örömeinek.

Kép: 1934 tele a Mátrában (Fortepan)

Klaszterünk egyik erőssége a közös gondolkodás. A „Tanulj Itthon Síelni!” (TIS) projekt ötfős marketingcsapata néhány új ötleten dolgozik. A részletek kidolgozása után tagszervezeteink külön-külön dönthetnek, hogy melyek azok a részprojektek, amelyekhez csatlakoznak.  Miről is lehet szó TIS kampányunk során?

A „Tanulj Itthon Síelni!” kampányunk közösségi médiafelületeken való erősítése helyes cél . 

A 2020. január 19-én megrendezésre kerülő nemzetközi World SnowDay-hez való csatlakozás egy jó felület lehet a hazai sísport erősítésére.  A tartalommal feltöltés és helyszínek kiválasztása lényeges feladat.

Újabb kihívás, feladat a „Síoktatás Napja” hagyományteremtő rendezvény elindítása, melynek a fix dátuma is megvan. Ebben a projektben kiemelkedő szerepe lesz maguknak a síiskoláknak, függetlenül attól, hogy műanyag vagy havas sípályáról van szó. Tervben van más eseményekhez való csatlakozás is (pl. Hideg Fesztivál).

Amint sikerül véglegesíteni ezeket a programokat, a nyilvánosság elé állunk. A lényeg: már most, a nyár közepén is törjük a fejünket, hogyan tovább a következő síszezonban!?

Kép: a síoktatásra jelentkezők száma remélhetőleg tovább gyarapszik!