Elindítottuk a „Tanulj Itthon Síelni!” elnevezésű kampányunkat!

Az MTI-n keresztül több millió eléréssel sikerült megszólítanunk a magyar társadalmat. Közleményünket számtalan hírforrás leadta, többek között a Magyar Rádióban, és a Magyar Televízióban is elérhető volt.

Közleményünk egyik lényeges eleme, hogy ismertetésre kerül a kérdés: miért érdemes megtanulni síelni?

Az MTI-ben megjelent közleményünk:

A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter közleménye szerint Magyarországon csaknem 600 ezren síelnek vagy hódeszkáznak, és ez a szám folyamatosan emelkedik.

„A Tanulj Itthon Síelni! kampány célja, hogy minél több ember síeljen vagy snowboardozzon hazánkban, és használják egyre többen a hazai sípályáinkat, hiszen a hazai lehetőségek színes választékot biztosítanak a biztos sítudás megszerzésére” – áll a közleményben, amely szerint szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy ezeket a sportágakat sosem késő elkezdeni, és Magyarországon a fiatalabbak és az idősebbek számára egyformán elérhető a síelés és a hódeszkázás. A közlemény kitér rá: a sportágak kipróbálására már az őszi időszakban is számos lehetőség adott Magyarországon, a műanyag sípályás síiskolákban pedig minden évben ingyenes nyílt napot tartanak az őszi időszakban, amikor a gyerekekkel megismertetik a síelés és a hódeszkázás élményét.

A klaszter létrehozta egységes, felhasználóbarát online felületét a www.tanuljitthonsielni.hu weboldalt, melyen a tanulási lehetőségek mellett síoktatóképzést is hirdetnek.

Az új honlapunk legújabb blogbejegyzésének címe:

Miért érdemes megtanulni sízni?