Felhívás klaszterünk taglétszámának kiszélesítésére

Novemberi ülésünkön új tagokkal bővül a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter. Taglétszámunk bővítése alapja a sikeres együttműködésnek . Csatlakozására szólítjuk az érdekelt feleket!

2014 májusában 15 tagszervezettel alakult meg klaszterünk. Azóta taglétszámunk 22 főssé bővült. November 17-i ülésünkön legalább további három tagszervezet csatlakozása várható.

Jelenlegi tagok:
https://sieljitthon.hu/szervezetek/

A jelenleg működő 11 havas sípálya közül 8 síterep már csatlakozott. Bánkút, Tokaj, Szilvásvárad sípályáinak képviselőit is szívesen várjuk! Érdekesség, hogy működő felvonóval már/még nem rendelkező sípályák közül is van tagunk ( Normafa ), illetve várhatóan csatlakozik további kettő ( Lillafüred és Galyatető ). Mindhárom helyszínen komoly fejlesztések várhatók. Ezen felül, további 3-4, ma már nem működő sípálya esetében van remény a síélet újraindítására.

Az idei szezonban már 22 műanyag sípálya ( síiskola ) üzemel hazánkban. A műanyag sípályák ( síiskolák ) nagyobb része már csatlakozott (illetve, a közeljövőben várhatók további csatlakozások) szervezetünkhöz.

A Volvo Síútlevél játékkal már az idei síszezonban klaszterünk kohéziója tovább erősödik. A sikeres játék megalapozhatja a 2016/2017-es síszezonra tervezett játék kiszélesítését.

Klaszterünk után érdeklődő felek további kérdéseikkel fordulhatnak az alábbi személyekhez:
https://sieljitthon.hu/kapcsolat/

Következő tagfelvételi eljárás időpontja:
2015. november 17.

Tagfelvételi kérelemhez motivációs levél megküldése szükséges, legkésőbb november 10-ig a feher@skioutlet.hu e-mail címre.