Felhívás síklaszter létrehozásra – 2014. január 22.

Első Magyar Sí Klaszter ( vagy Chernel István Sí Klaszter ) létrehozására az alábbi felhívással fordulok mindazok felé, akik számára a hazai sísport fejlődése nemcsak fontos, hanem jövőbeni tevékenységükkel aktívan részt is vállalnának e cél érdekében.

Kezdeményezésemet a hazai sípályák üzemeltetetőinek megkeresésével indítottam néhány héttel ezelőtt. Szerencsére pozitívan fogadták a klaszter létrehozásának ötletét. Eddig hat sípálya üzemeltetője jelezte együttműködési készségét.

Minimális célom, hogy a legnevesebb magyar sípályák üzemeltetőinek képviselői gyűljenek össze egy klasztertájékoztatóra, mely az első nagy lépés a Sí Klaszter megalakításához vezető úton.

A klaszter megalakítás célja a társult tagok gazdasági együttműködésére, azonos üzleti érdekek és célok elérése érdekében történő közös képviselet létrehozása.

Személyemben vállalom a Sí Klaszter tájékoztató megszervezését. A létrejövő találkozón az előadók ( jogászok, más, már működő sportág klasztermenedzserek, stb. ) részletesen ismertetik a klaszter lényegét, előnyeit, létrehozásának jogi és gyakorlati aspektusait. Ezen a tájékoztatón lehetőség nyílik szándéknyilatkozat aláírására.

Javaslom: Legyünk nyitottak mások felé is, a sísportban bármilyen szinten érdekelt szervezetek felé is! Várom őket is erre a tájékoztatóra! Jelentkezzenek!

Önálló honlapunk létrehozásáig a lenti linken megtalálhatóak azok a hírek melyek a megalapítás folyamatáról részleteiben beszámolnak:
http://www.skioutlet.hu/hirek.php?kod=142

Fehér Gyula
ügyvezető
Lavina-Sport Kft.
H-1027 Budapest, Margit krt. 46.

 skioutlet.hu