Friss hó a Mátrában: Két napra kinyit a Mátraszentistváni Sípark

A jövő héten hétfőtől a Sípark zárva lesz a téli szünetig, tehát érdemes kihasználni a síelési lehetőséget!

A Hütte és a síkölcsönző is nyitva lesz a hétvégén! A nem síelőknek, autós és gyalogos turistáknak is érdemes feljönni a friss hóra és egy kis „hüttézés”-re!

A sípark közleménye:

Nyitás holnap, szombaton!
Hétvégén leszünk nyitva! December .14-15. Szombat – Vasárnap (9:30-16:30) Kedvezményes bérletárakkal várjuk a síbarátokat!

A szétterített hóalapra lehullott, friss 5-7 cm-es hónak köszönhetően eldőlt! Holnap kinyitunk erre a hétvégére a Panorámalifttel és a SíoktatóPark felső teraszával! Működő sípályák: 4-5-6-7. Figyelem! A pályák még nem síelhetőek teljes szélességben, de már működni fog az 1 km-es pályánk! Mivel a “kis korongos” és a csákányos felvonók nem működnek még, az 5-ös pályáról a parkoló felé a gerinc alatt egy ratrak nyomon lehet majd visszacsúszni.

A szokásos nyitvatartási idővel holnap 9:30-tól kezdődik a sízés.
Esti sízés még nem lesz még.

Egyéb szolgáltatások a hétvégén: Síkölcsönző, Hütte.

A hétvégén kedvezményes bérletárakkal várjuk a síbarátokat! Felnőttek előszezoni szenior, a diákok és szeniorok pedig gyermek jegyárban csúszhatnak majd.

A jövő héten hétfőtől a Sípark zárva lesz a téli szünetig!

Várható újranyitás a hideg érkeztével: 2019. december 26-án. A következő napokban jelentős enyhülés érkezik, így a pályán a hóréteget meg kell őriznünk “hóalapnak”.

Hóágyúkapacitásunknak és a már elkészült alapnak köszönhetően, akár 2 éjszakai intenzívebb hóágyúzást követően újra nyithatóak lesznek a pályák.

Élő webkamerák:

Várható időjárás a Síparkban (snow-forecast)