Hófesztivál – Családi sínapok és a hó ünnepe a Mátrában!

2017. január 26-27-28.

A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb ingyenes havas fesztiválja mely a hó és a téli sportok szerelmeseit várja a Mátraszentistváni Síparkban, január 26 és 28 között. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események. Lesz ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek és síverseny.

A Hófesztivál pénteki napján 18 órától, a Lóci Játszik együttes ad akusztikus koncertet a Hóhatár Hüttében. Szombaton délután jön Mogács Dániel humorista, az este sztárja pedig, a fiatalok kedvence, Radics Gigi lesz az Alpesi Nagyszínpadon.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a betyárok seregét feltüzelő Vidróczkival az élen, több száz pirotechnikai elem felhasználásával lesiklik a pályán.

A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, csütörtökön és pénteken 21 óráig, szombaton pedig 22 óráig.
Szombaton újra megrendezzük a Mátra Ski Classic retró síversenyt, ahová a résztvevők elhozhatják a régi falécüket és megmutathatják mit tudnak a régi cuccokkal.
Megrendezzük a Rauch – Machu Kupa Emléksíversenyt is, amelyen több korosztályban indulhatnak a bátor fiatalok.
A rendezvény részletei megtalálhatók a www.hofesztival.hu weboldalon!

Indul a Mondial Assistance Síútlevél nyereményjáték!