Hóviharos klaszterülésünkről jelentjük

A rendkívüli havazás is emlékezetessé teszi a mai ülésünket! Többen is jártak úgy, hogy bár elindultak, de a havas útviszonyok miatt visszafordulásra kényszerültek. Szerencsére így is határozatképes volt a klaszterülés.

Az ülés megkezdése előtt Nagy Róbert a Mondial-Assistance magyarországi igazgatója, mint házigazda köszöntette a megjelent klasztertagokat

Képen: Nagy Róbert

 

 

Képek az ülésről  – Utolsó képen: Dr. Egri Katalin  és Dr. Csete Szabolcs

Még az ülés előtt a Mátrából érkező tagjaink ismertették a pillanatnyi hóhelyzetet és az ülés alatt is folytak a telefonos egyeztetések a rendkívüli helyzet kezelésére.

Az ülésen ismertetésre és megvitatásra kerültek az aktuális témák. A közeljövőben klaszterünk egyeztető tárgyalásra invitálja a Felső-Mátra vidékén meglévő turisztikai vállalkozásokat annak érdekében , hogy együttes erővel tudjanak lobbizni ezen terület turisztikai fejlesztése érdekében.

Május hónapban a műanyag sípályával rendelkező síiskolák állami támogatással bíró fejlesztési lehetőségeiről lesz egy külön tárgyalás, amikor is – az SMSZ irodájában – Dr. Csete Szabolcs ismerteti az erről szóló elképzeléseket.

A követező ülésen – mely június 7-én, (szerda) Bánkúton lesz – döntésre kerül a 2017/2018-as szezon elejére tervezett Sí Gála programja, a Síútlevél folytatásának kérdése, a nyári balatoni vitorlás csapatépítő program részletei.

Kisorsolásra kerültek a Mondial Assistance Síútlevél nyereményei. A nyerteseket a Mondial-Assistance e-mailben értesíti. Jó hír, hogy mindenki, aki a játékban részt vett, nyert!

Képek: nyereményhúzás