Jó hír a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület közgyűléséről

Együttműködő partnerünk közgyűlésén,  a Mátra-vidék országgyűlési képviselője,  Horváth László a mai napon ismertette a tervezett kormánydöntéseket a Felső-Mátrát érintő kérdéseiben.

A cikk nyitóképe illusztráció: 8 fős kabinos lift Donovalyban (telemix változat = kabinos és ülőlift együtt)

Videós beszámolóink:

Közgyűlést tartott a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egye…

A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület közgyűlésén jó hírekről tudtam beszámolni, hiszen az elmúlt hetekben minden fontos ügyben – legyen szó a földkábeles beruházásról a Felső-Mátrában, felvonóépítésről Mátraháza és Kékestető között, valamint a Mátra kiemelt turisztikai fejlesztési térségi cím elnyerésért folytatott munkáról – léptünk egyet előre.Rövidesen kormánydöntések születnek, dolgozunk tovább!

Közzétette: Horváth Laci – 2017. november 24.

Szakmai bejáráson került átadásra a helyi munkacsoport által összeállított fejlesztési dokumentáció Guller Zoltánnak, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője részére. A kiemelt turisztikai fejlesztési cím elnyerése azt jelentené, hogy több tízmilliárd forint értékben olyan beruházások valósulhatnak meg, melyekkel sok évre biztosíthatnánk a Mátra vonzerejét

Újabb nagy lépést tettünk a Mátra kiemelt fejlesztési térséggé…

Újabb nagy lépést tettünk a Mátra kiemelt fejlesztési térséggé nyilvánítása felé!A mai szakmai bejáráson személyesen adtam át a helyi munkacsoport által összeállított fejlesztési dokumentációt Guller Zoltánnak, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetőjének. A kiemelt turisztikai fejlesztési cím elnyerése azt jelentené, hogy több tízmilliárd forint értékben olyan beruházások valósulhatnak meg, melyekkel sok évre biztosíthatnánk a Mátra vonzerejét. Guller Zoltán ma megerősítette: a turisztikai ügynökség hamarosan a kormány elé terjeszti pályázatunkat!Évtizedes álmok válhatnak valóra a Mátrában, ezért dolgozunk!

Közzétette: Horváth Laci – 2017. november 8.

Illusztráció: 8 fős kabinos lift Donovalyban (telemix változat = kabinos és ülőlift együtt)