Kalandokban gazdag közgyűlés a Zempléni Kalandparkban – 2016. június 2.

Klasztertagjaink képviselői megismerhették a kalandokban valóban gazdag sátoraljaújhelyi helyszínt. Beszámoló az éves közgyűlésről, a következő szezon terveiről

SUH ülés 001

Valóban sok élmény várja az idelátogatókat: libegő, bobpálya, mászófal központ, extrém csúszópálya, tanösvény, símúzeum, stb. Élményelemek:

http://www.zemplenkalandpark.hu/index.php/elmenyelemek

Télen természetesen a sípálya a legnépszerűbb program:

http://sielok.hu/siterep/satoraljaujhely/

Ülésünk előtti napon került átadásra a legújabb helyi attrakció. Soltész Miklós, az EMMI államtitkára edzőcipősen és „Szeretlek Sátoraljaújhely!” pólóban érkezett a 8 ország 1 nemzet újhelyi táborából, ahol vállalta az egyik csapat kapitányi szerepét is.

http://www.boon.hu/satoraljaujhelyen-mar-ket-solyom-is-szarnyal/3078238

Az ülés új klasztertag felvételi eljárásával indult. Felvételt nyert a Dentográfia Kft., akiknek tulajdonosa 2014 óta üzemelteti a Snowrider” beltéri sí- és snowboardszimulátort. Az eszköz nemcsak Budapesten, hanem az egész régióban az egyetlen ilyen eszköz, a legközelebbi centrum Münchenben található.

A klasztermenedzser, az elnökség és a különböző projektvezetők beszámolói után elfogadásra került a következő síszezon marketing tervezete is.

Az ősz folyamán kerülnek meghirdetésre azok a rendezvények, ahol különböző klasztertagok együttesen, közösen jelennek meg. Előzetesen néhány terv: Nemzetközi Sí Konferencia megrendezése Budapesten – várhatóan október végén, továbbá Chernel István emléktábla avatás Dobogókőn,  valamint „Lábszánkozás Kézikönyve” 1896 reprint kiadása közösen, Téli Sportágválasztón közös megjelenés, stb.

A tavaly indított Síútlevél játék megújulva folytatódik, a Mondial Assistance támogatásával. A biztonság szerepének növelése, a bukósisak használatának, és a síkresz népszerűsítése mind jól illeszkedik a klaszter közös céljaihoz.

A következő szezonban leginkább olyan közös programok kerülnek megrendezésre, melyek a klaszterfejlesztési pályázati kiírásokban is elvárások. Ilyen pályázatok jelenleg csak az Akkreditált Klaszterek számára léteznek, ennek feltételei a nyáron változnak. Az új feltételek megismerése után érdemes elgondolkodni az akkreditáció esetleges elérésén.

Az ülésen összesen 19 tagszervezet képviseltette magát.

Következő ülés 2016. szeptember 14- én Győrújbaráton lesz, melyen további tagok felvétele várható.

Az ülés végén a megjelent tagok megköszönték a vendéglátónak, a Zempléni Kalandparknak, a különösen kedves és szeretetteljes vendégül látást!

Képek az ülésről:

Újra sokan voltunk

SUH ülés 007

Házigazda üdvözli a részvevőket

SUH ülés 003

SUH ülés 005

SUH ülés 009

Dr. Egri Katalin és Kőrösi Péter elnökhelyettesek, Dr. Csete Szabolcs klasztermenedzser

Szerző: skioutlet.hu