Kiváló állapotú sípályák várnak mindenkit a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban

Péntekenként 9 -19 óra között tartanak nyitva a sípályák

Helyszíni jelentés:

Az éjszaka folyamán a természet 50 cm friss hóval ajándékozott meg bennünket, így sípályáink még az eddiginél is jobb állapotban várják Vendégeinket. Hétfőtől csütörtökig 09:00-16:00 óráig, péntekenként 09:00-19:00 óráig, hétvégén 09:00-16:00 óráig tartunk nyitva.

A síkölcsönzőben minden megtalálható, ami a síeléshez, snowboardozáshoz szükséges, és aki két lecsúszás közben pihenni, melegedni szeretne, betérhet a büfébe ahol a forró teán kívül meleg ételt is fogyaszthat.

Hamarosan elérkezik az országos Sípályák Éjszakája rendezvény időpontja is, de előtte a Zemplén Kalandpark ismét megrendezi a Sífarsangot február 9-én szombaton, 09:00-16:00 óráig. A tavalyi rendezvény nagy sikerén felbuzdulva, idén is várunk mindenkit, hogy eltölthessünk egy vicces, szórakoztató napot a sípályákon. A jelmezben megjelenőket ingyen teával, és fánkkal jutalmazzuk meg.
Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy hóban, eseményekben gazdag február elé nézünk, és szeretettel várunk továbbra is mindenkit a Kalandparkba