Klaszterünk közgyűlése a Síparkban

Hajnalra friss havazás, napközben felhőátvonulással tarkított napsütés. Igazi téli időjárás a Mátrában. Közgyűlésünkről jelentkezünk.

Kép: Mátraszentistván, Sípark – élő kamerakép, klikk a képre!

Klaszterünk közgyűlése a Síparkban

Végre újra itt az igazi tél! Hétfő reggelre a Mátrában is havazott, kb. 15-20 cm hó hullott le reggelre. Kitűnő hóviszonyok a sípályán. Napközben is fagypont alatti hőmérséklet, időnkénti napsütés, felhőátvonulásokkal.  Igazán idilli téli időjárás! A hétköznapi nap ellenére is viszonylag sokan vannak a sípályán, azonban a sorban állás ideje alig egy-két perc, olykor még annyi sem. A Sípark még január 12-én nyitott, azaz pont két hete folyamatosan nyitva van.

Közgyűlésünk egyik napirendi pontja alapszabályunk kisebb módosítás volt. Ennél lényegesen fontosabb napirendi pont,  a most megnyíló 2021-2027-es európai uniós,  hétéves pénzügyi ciklus pályázatai, és a hazai pályázatok lehetőségeinek megtárgyalása. A megjelent tagok a közgyűlésen jóváhagyták a „Vezetői Összefoglaló”-t, melynek tartalma jó kiinduló pont minden egyes  döntéshozói partner irányába meginduló tárgyalásokon.

A havas közgyűlés egyben kiváló alkalmat teremtett egy  közös sízésre is, a frissen hullott havon. Lehetőség volt az informális egyeztetésekre  is. Igazán szép és hasznos napot zárhattak a klaszterülés résztvevői!

Csodás szezonkezdet Mátraszentistvánban