Még lehet jelentkezni sí segédoktatói tanfolyamra, de a TF-es síoktatói tanfolyamhoz is lehet még csatlakozni!

A hazai síiskolák megnövekedett igényére tekintettel már harmadik éve szervez a Síoktatók Magyarországi Szövetsége 30 órás sí segédoktatói tanfolyamot, amelyen alapfokú képzést nyújt.  Testnevelési Egyetem egyéves, levelező sí sportoktató tanfolyamára is lehet még jelentkezni!

 

A fényképre kattintva elérhető a Testnevelési Egyetem sportoktatói anyaga

A Testnevelési Egyetem egyéves, levelező sí sportoktató tanfolyamáról:

  Magyarországon és az EU más országaiban az államilag elismert szakképesítést nyújtó OKJ síoktató tanfolyam elvégzésével megszerezhető bizonyítvány birtokában lehet csak munkát vállalni. Erre jó a Testnevelési Egyetem egyéves, levelező sí sportoktató tanfolyama. Az októberben induló OKJ síoktató tanfolyamra 2019. szeptember 10-ig lehet jelentkezni a TF-en, melynek információi itt találhatók.

Képre kattintva elérhető a sí segédedzői jelentkezési lap

Fontos tudni, hogy sí segédoktatói tanfolyamon végzettek csak hazai síiskolákban működhetnek közre a sportfoglalkozáson a szakképzett síoktató mellett. A képzés tökéletes arra, hogy szerezzen egy kis tudásanyagot, tapasztalatot a síiskoláknál, de esetleg külföldön, csoport mellett gyakorlatot egy síoktató szárnyai alatt, azaz tökéletes előszobája az oktatói képzésnek!