Nemzeti csúszás Eplényben

Kiváló hóviszonyok mellett lehet csúszni a négynapos ünnepen a Síarénában.

Síaréna közleménye:

Közeleg a március 15-i hosszú hétvége, ebből az alkalomból mi is szeretnénk kedveskedni a síelés/snowboardozás szerelmeseinek! A fent említett hétvégére minden 4 napos normál bérlet 30% kedvezménnyel lesz megvásárolható! 

Síelők honlapjának cikke:

Március 15-i ünnepi hétvége következik és három hazai pályán is lehet síelni a négynapos ünnep alatt. Az üzemelő hazai pályák száma kellemes meglepetés a február közepén tapasztalt enyhe időjárás után. A következő napokban ideális időjárás ígérkezik a tavaszi síeléshez!

Napok óta fagypont alatti hőmérsékletekkel telik az éjszaka a hazai síterepeken, így ratrakolás után reggelente remekül kifagyott pályák várják a síelőket. A keleti országrészben még egy kicsit havazott is az elmúlt napokban. A hideg éjszakák az előttünk álló napokban is megmaradnak, így a hó biztosan kitart az ünnepek alatt.

A tavaszi síelés egy remek alkalom még egy utolsó csúszásra az idén mielőtt lécek pihenőt kapnak a következő szezonig. A héten elég jó körülményekről számoltak be a síterepek, az is igaz, hogy erről sokan lemaradtak, mert tömeg egyik hazai pályánkon sem volt jellemző.