Rekordlétszámú klaszterülés a Normafánál

Rengeteg közös programajánlat az idei síszezonban

Több, mint 30 fő klasztertag jelent meg a tizenharmadik klaszterülésünkön. Házigazdánk a lillafüredi Libegőpark Kft. marketingvezetője, Borda Krisztina volt, aki egyben a Normafa Síházban üzemelő Normakert Étterem háziasszonya is. Dr. Csete Szabolcs klasztermenedzserünk ismertette a szeptember óta eltelt időszakban történeteket.

Az idei szezonban a Mondial Assistance támogatásával újra indul pecsétgyűjtő nyereményjátékunk!

Az útlevelek elkészültek, hamarosan honlapunkon részletesen is bemutatjuk! Reméljük idén keményebb telünk lesz és sokan csatlakoznak a játékhoz. A nyeremények összértéke több mint egymillió forint, melyet a tagszervezeteink ajánlottak fel.

Dr. Bene Csaba a Mátracentrum Kft. képviselője meghívta a tagokat Kékestetőre egy informális találkozóra, az Advent Kékesen rendezvény keretében, ahol téma lesz a decemberre tervezett sajtótájékoztatónk, valamint a Freeride Club szervezésében Eplényben megrendezésre kerülő, első hazai gyermek kupa sorozat, a Hómenők Kupa. A versenysorozat időpontjai: 2017. január 10. és 24., illetve február 7. A versennyel kapcsolatos részletekkel később jelentkezünk. http://www.homenok.hu/

Szeretettel invitálunk minden érdeklődőt november 27-én megrendezésre kerülő Advent Kékesen elnevezésű rendezvényre.

Rendezvény: http://kekesteto.hu/page_id-287/

Dr. Babos Sándor kezdeményezésére téma volt a hazai síiskolák, műanyag sípályák üzemeltetésével kapcsolatos jogi kérdések rendezése. Dr. Egri Katalin ( Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke, klaszterünk helyettes elnöke) került megválasztásra a hazai síiskolák, műanyag sípályák üzemeltetésével kapcsolatos jogszabálytervezetet előkészítő munkabizottság vezetésére (projektvezető).

Kormányzati szintű egyeztetésekben is jól haladunk. A Földművelésügyi Misztériummal aláírandó Együttműködési Megállapodás tervezete megszületett, ennek szövegtartalma is elfogadásra került. Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár hamarosan fogadja klaszterünk képviselőit.

Következő klaszterülésünk Eplényben lesz, 2017. január 10-én, a Hómenők Kupa első fordulójának eredményhirdetése után.

Most már csak a havat és a hideget várjuk!

Képek

Nagy Róbert a Mondial Assintence magyarországi fióktelep vezetője bemutatja a síútlevelet

img_9329

A Mondial Síútlevél promotálását  műanyag tartó is segíti

img_9349

Újra sokan voltunk, sok témát átbeszéltünk

img_9318

Az elnökség tagjai igyekeznek minden felvetett problémára megoldást találni

img_9322

Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre az ország legmagasabb „fennsíkján”, Kékestetőn, az Angyalok tisztásán a Heves megyei Advent köszöntő esemény. A Kékes Sícentrum és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány november 27-én, vasárnap már 10 órától várja az érdeklődőket.

advent_plakat2016_1014_rj