Síoktató legendák találkozója a TF-en

Síoktató legendáink című film vetítésével kezdődik a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és az SMSZ közös rendezvénye.

Közeleg a síszezon, ez látszik az egyre sűrűsödő programajánlatokból és a sajtómegjelenésekből is.  A vetítés utáni kerekasztal-beszélgetésre 2022. november 23-án, szerdán 18 órától a TF Athén termében kerül sor.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Klaszterünk tavaly együttműködési megállapodást kötött a Testnevelési Egyetemmel, így klaszterünk tagjai is jelentkezhetnek. A kerekasztal-beszélgetést Mezei Dániel moderálja, részvevők: dr. Egri Katalin, az SMSZ elnöke, dr. Dosek Ágoston egyetemi docens (TF) és Vincze P. Márton, osztrák állami vizsgát tett síoktató.

*

Klasztertagjaink számára nyitott, egy a klaszterek világát bemutató rendezvény is színesíti a novemberi programkínálatot.

Klaszter EXPO Start meghívó igénylési lehetőség tagjaink részére (díjtalanul igényelhető). Az EXPO rendezvénye Prof. Dr. Kovács Levente az Óbudai Egyetem rektora megnyitójával indul 9 óra 30 perckor, és az ebéd utáni, a klaszterek standjain vezetett körsétával zárul, kb. 14 órakor (2022. november 22-én).