Stratégia partnerségi megállapodást kötöttünk az AÖFK-val

Rövid beszámoló visegrádi (Nagyvillám Sípálya) klaszterülésünkről

A nyáron is csodálatos visegrádi sípálya aljában lévő fa árnyékában találkoztunk

Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (AÖFK) ügyvezetője, Baráth Gergely és klaszterünk elnöke, Fehér Gyula kézjegyével látta el a megállapodást.

A megállapodás célja a síturizmus, mint aktív turisztikai jármód összehangolt fejlesztési programjának kidolgozása, továbbfejlesztése és támogatása a síturizmus fenntartható fejlődése érdekében.

Az ülés elején Solymosi Konrád Bükkszentkereszt polgármestere, mint új tagszervezet képviselője röviden bemutatkozott, kifejezte együttműködési szándékukat.

Az AÖFK részéről Baráth Gergely, mint ügyvezető és Tendli Krisztina stratégiai igazgató ismertette az együttműködés kereteit és a közös munkálkodás lehetőségeit. Fehér Gyula elnök, a tagok nevében megköszönte a személyes bemutatkozást és kifejtette reményét arra vonatkozóan, hogy az együttműködés mielőbb meghozza a közös sikereket.

Bal oldalon Baráth Gergely az AÖFK ügyvezetője

Az ülésen további napirendi pont volt a napokban Pénzügyminisztériummal folytatott egyeztetések, illetve egyéb aktuális témák. Az AÖFK képviselőivel a klasztertagszervezetek képviselői számára lehetőség volt személyes egyeztetésekre.

A klaszter elnöksége és az érintett tagszervezetek folyamatosan dolgoznak. Várhatóan szeptember hónapban találkozunk a Normafa Kapuja addigra megnyíló épületében, de nem kizárt egy nyári klasztertag találkozó Bükkszentkereszten.