„Tanulj Itthon Síelni!” kampányunk már augusztus közepén indul!

2018 augusztus végén készült el az új tematikus honlapunk és október elején indítottuk a kampányunkat. Idén előbb kezdődhet kampányunk.

Következő klaszterülésünk (Zemplén Kalandpark, 2019. április 9.) egyik legfontosabb napirendi pontja a tavaly elindított „Tanulj Itthon Síelni” (TIS) kampányunk kiértékelése és a 2019/2020-as síszezonra tervezendő kampány irányvonalának meghatározása.

A Magyar Vitorlás Szövetséggel idén február végén aláírt megállapodásunk új lehetőségeket nyit. A hazai vitorláséleten belül a legnagyobb versenyzői taglétszámmal az úgynevezett „Optimist” hajóosztály bír. Ebben a hajóba ülnek a 6-14 éves gyermekek. Augusztus 10-11 között a Nádas Kupa sorozat kétnapos versenyére kerül sor Alsóőrsön, a Balatoni Yacht Klub 1912 telepén (BYC 1912) , majd egy nap kihagyás után augusztus 13-15. között, ugyanezen a helyszínen kerül megrendezésre az Optimist ranglista verseny. A Nádas Kupán átlagban 110 fő, a ranglista versenyen további 150 gyermek indul. A verseny előtt, után és „parti halasztás” ideje alatt (ha nincs elég szél vagy ha túl erős a szél) lehetőség nyílhat a síelés kipróbálására. Műanyag sípálya felállítására helyet kapunk a szervezőktől. Az ideiglenes műanyag sípálya közvetlenül a Balaton partján kerül megépítésre. A játékos kipróbáláson felül a médiamegjelenítés is lehetőséget ad a síport további népszerűsítésére.

Sátoraljaújhelyi ülésünkön várhatóan az egész projekt véglegesítésre kerülhet. A TIS kampány vezetője László Márk,  az Intersport Síaréna marketingvezetője. Gondolkodnunk kell a „Vitorlázz Itthon!” programok kapcsolódási lehetőségein is. Az MVSZ érdekes felmérést végzett a túravitorlázók között, egy ilyen felmérés a síport kedvelői részéről is hasznos lenne.

Találkozzunk a Zempléni Kalandparkban, április 9-én!