Tanulj Itthon Síelni! Megérkezett az ősz, közeleg a tél!

A műanyag sípályával rendelkező síiskolák várják a lelkes nebulókat. Megkezdődtek a beiratkozások a hazai síiskolákban.

A forró nyárvége után mindenkinek jól esik a hidegebb időjárás megérkezte. Hazánkban szerencsére egyre népszerűbb az alpesi sísport. Havas sípályák tekintetében ugyan szerények az adottságaink, azonban a műanyag sípályával rendelkező síiskolák szempontjából irigylésre méltó a kínálat.

Várunk a nyílt napunkon!

Beiratkozás és nyílt nap Óbudán és Csillebércen!Már szept. 3-tól, részletek:https://fogarasisiiskola.hu/beiratkozas-es-nyilt-nap-obudan-es-csillebercen/

Közzétette: Fogarasi Síiskola – 2019. szeptember 2., hétfő

Videó: 25 éves születésnapját ünneplő Fogarasi Síiskola drón felvétele

Az országban működő jelentősebb síiskolák klaszterszervezetünk aktív tagjai. Az érdeklődő szülők, gyermekek az országban 30 különböző helyszínen találnak síiskolát.

A síiskolák között egészséges versengés folyik a gyermekek megnyeréséért. Minden egyes síiskola más és más. A szülők részéről – a síiskolák közötti választási lehetőségei között – általában elsődleges kérdés a lokáció: milyen közel van a lakóhelyhez, iskolához. Érdemes azonban azt is megvizsgálni, milyen egyéb lehetőségeket biztosít egy-egy síiskola. Vannak olyan szülők, akik inkább a sítudás elsajátítását tartják elsődlegesnek. Nekik az SMSZ által minősített síiskolák listáját érdemes áttekinteni. Ugyanakkor egyre nagyobb igény jelentkezik egyfajta klubélet irányába: milyen egyéb, akár egész éves programot kínál az adott síiskola. Érdemes a honlapok információn túl, a barátokat is megkérdezni, milyenek az oktatók, milyen speciális kínálattal rendelkezik egy-egy síiskola, milyen a közösségi élet.

Remélhetőleg az idén is jó sok havat hoz a tél, sokat sízhetünk itthon és külhonban is!