Utazás kiállításról jelentkezünk

Érsek Árpád Szlovákia közlekedési miniszter képviselőjének, Kovács Zoltánnak és Soňa Jelínkovának, a Szlovák Turizmus budapesti képviselet vezetőjének elismerő oklevelet és emlékkupát adott át a Honda Kupa versenyigazgatója, klaszterünk elnöke. Fehér Gyula elnök tárgyalást folytatott dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkárral és a Dr. Kollár Lajossal, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével.


Az Utazás kiállításon megtartott sajtótájékoztató keretében zajló díjátadáskor elhangzott: ehhez hasonló rendezvények nemcsak a sportkapcsolatokat erősítik, hanem a turizmuson át a két együtt élő nép egymás megértését is. Magyarországon, a műanyag sípályákon és kisebb hazai havas sípályákon síelni megtanuló gyermekek jelentős részének az első komolyabb síterep élményét a Tátra hegyei adhatják. Fehér Gyula versenyigazgató, aki egyben a síklaszterünk elnöke is, hangsúlyozta:  a hidakat kell megtalálnunk – ez a kulcsa minden együttműködésnek.

Az Utazás kiállításon dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkárral is tárgyalásra került sor, melynek elsődleges témája a hazai síturizmus, további hegyvidéki fejlesztési lehetőségek.

Síelés a Mátrában

Ahogy annak idején szüleim is minket, úgy ma én is a Mátrában tanítgatom síelni a gyermekeimet…⛷❄️

Közzétette: Tuzson Bence – 2019. január 21., hétfő

A  Magyar Vitorlás Szövetség „Vitorlázz Itthon!” standján a holnap aláírandó együttműködési szerződés előtt egy nappal, félórás riport szólt a vitorlázás és a síelés kapcsolatáról is.

Vitorlázz Itthon – A felfedezés élménye a Budapest Boat Show-n! Főszerepben a túravitorlázás!

Közzétette: Magyar Vitorlás Szövetség – 2019. február 21., csütörtök

Vitorlázz Itthon! standja