A Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) honlapja beszámol a magyarországi FreeRide Club tevékenységéről

A FIS honlapján tegnapi napon megjelenő cikk ismerteti a klub tevékenységét, illetve kiemeli és röviden bemutatja a Hómenők Kupasorozatot.

A most következő szezonban már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű és egyre népszerűbb Hómenők Kupasorozat.  2016 januárjában első alkalommal megszervezett verseny az eltelt évek alatt folyamatosan bővült. A kezdetben csak havas versenysorozat – mely Eplényben, kitűnő hóviszonyok között zajlott – már kiegészült műanyagpályás versennyel és külföldi verseny helyszínnel is.

A FIS honlapján megjelent cikket, az elsősorban gyermekek sísportjával foglalkozó SnowKids honlap is közölte és kiegészítette.

A FreeRide Club versenyszervezői tevékenysége annyiban is hasznos, hogy egyszerre ad lehetőséget a kezdő és haladó sízők számára egy kis versengésre. A rendezvénysorozat egyben a hazai műanyagpályás síiskolák  egyfajta találkozója is, hiszen egyszerre, egy helyszínen találkoznak a síiskolák oktatói,  a lelkes szülők, és a még lelkesebb gyermekek.

Az idei versenykiírás már megjelent!

Versenysorozat helyszínei és időpontjai:

FreeRide Club / műanyag sípálya: 2019.11.03. és 12.08.

Eplény: 2020.01.14. és 02.04.

Turracher Höhe: 2020.04.04. és 04.05.

Remélhetőleg újra sok gyermek és szülő élvezheti a versengés örömét – hazai sípályáinkon is!