A Zugligeti Libegőt üzemeltető BKK elvarázsolt videóval invitálja az utasokat egy kis hegyi levegőzésre

A koronavírus-járvány idején menjünk minél kevesebbet emberek közé, ezt tartsuk szem előtt! Azonban a hegyi levegő biztosan jót tesz mindenkinek! A libegő korlátok fertőtlenítésre kerülnek, a kétüléses liftbe csak családtagok ülhetnek együtt.

A fenti kép annyiból érdekes, hogy a széken ülők alatt jól látszik a nyolcvanas évek elején megépült, azóta már elbontott közbenső állomásnak az alapja. A  sízők itt szállhattak be liftbe.

Itt a hétvége, szép 🌸 tavaszi szombat reggelre ébredtünk, mégis arra kérünk, kirándulás helyett inkább #maradjotthon. De, hogy ne fosszunk meg az éleménytől, hoztunk neked egy Libegő Meditációs Gyakorlatot. 🔊 Tekerd fel a hangerőt, dőlj hátra és add át magad a libegésnek. 🙏 🕉️

Közzétette: BKK – Budapesti Közlekedési Központ – 2020. március 20., péntek

A libegő tehát ma is működik, aki pedig nem szeretne kimozdulni, az a meditációs videót feltétlenül nézze meg!

Kellemesen halk zene, madárcsicsergés, kissé ezoterikus női hang a film alatt, gondtalan utazás.  Ma, vasárnap délutánra várhatóan újra kisüt a nap!

Akinek ez a rövid videó kevés kikapcsolódást adna, annak az alábbi, három évvel ezelőtti áprilisi havazásról szóló készült havas videók biztosan jó kedvet adnak:)

Őrült tavaszi síelés Budapesten! Ezt látni kell!