Aktív Magyarország Konferenciáról jelentkezünk

Révész Máriusz államtitkár és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nyitóelőadása után számos, valóban érdekes előadásnak lehettek tanúi a megjelentek.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter

A konferencia első napján messze a legnagyobb sikert dr. Oszvald Péter a 90 éves, ma már nyugdíjas, intenzív terápiás orvos aratta le. Előadása magával ragadó, szellemes és teljes mértékben hiteles volt. Üzeneteit, mondanivalójának lényegét tiszta fogalmazással, nagy érdeklődés és csodálat mellett sikerült átadnia. Amint elérhető lesz az előadása (kb. 3 hét múlva), azonnal megjelenítjük honlapunkon!

dr. Oszvald Péter

NÉHÁNY ELŐADÓ

A MAGYAR LAKOSSÁG AKTIVIZÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGEI, A MONSPART SAROLTA AKTÍV ÉLETMÓD STRATÉGIA SZAKMAI KONCEPCIÓJA | dr. Lacza Gyöngyvér tanszékvezető egyetem docens (Rekreáció tanszék) Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

AZ EGÉSZSÉG, MINT MOTIVÁCIÓS TÉNYEZŐ | Dr. Lacza Zsombor igazgató, Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sportmedicina Központ

Baráth Gergely ügyvezető, Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ

A holnapi napon folytatódó konferenciáról, illete tapolcai klaszterülésünkről a későbbeikben részletesebb beszámolóval jelentkezünk.

Kép és szöveg: F. Gy.