Egyre közelebb egy álomhoz

Klaszterünk egyik legfontosabb célja a kapcsolati hálók folyamatos bővítése, mindannyiunk közös öröme, amikor kitartó munka meghozza gyümölcsét, erőt adva sokaknak.

Irány Korea ! Grozner Richárd edzőjével, Krakler Katával a Pasaréti síiskolában /Kép: Vasas SC

Krakler Kata 2021. októberében klaszterünk együttműködő partnereinek találkozóján, a különböző partnereink bemutatóján szembesült egy igaz kihívással, annak lehetőségével. 2021 decemberében, a Pénzügyminisztérium (PM) szervezésében a Normafa Club House épületében tartotta az Éves Klasztermenedzsment Klubtalálkozót, melynek házigazdája klaszterünk volt. A kapcsolati háló tovább bővült, Kata pedig kollégáival közösen 2022 tavaszán a tettek mezejére léptek, ezzel megvalósították az együttműködés szép példáját. Erről szóló médiamegjelenések itt elérhetők.

A legfrissebb hír, hogy a széles körű kapcsolatoknak és a kitartó munkának köszönhetően Grozner Richárd és edzője, Kata meghívást kaptak a koreai paralimpiai szervezettől egy januári nemzetközi edzőtáborba, ahol harminc ország fiatal sportolói számára biztosítanak különleges fejlődési lehetőséget.

Most még csak egy csodás út első felén járnak, azonban már ez a megtett út is ambíciót ad mindazok számára akik szeretik az álmok megvalósítását.

A Vasas SC honlapján található cikk további érdekességebe avatja be az olvasókat.