Tapolcai klaszterülésünk az Aktív Magyarország Konferenciával egy időben lezajlott

A kétnapos konferenciáról az előadások videós megjelenésekor még beszámolunk, cikkünk a klasztertalálkozónkról ad rövid beszámolót.

A Hotel Pelion lobby bárjában zajlott az egyeztetés, 2023. november 23.

Elsőként klaszterünk elnöke a májusi éves közgyűlésünk óta eltelt időszakról adott rövid beszámolót. Mátraszentistváni Síparkról szóló részletesebb beszámolót Tóth Csabától, a Normafa Park téli időszakának terveiről Mikó Gergelytől kaptak a résztvevők.

Sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkot négy fő is képviselte. Kőrösi Ádám ügyvezető (Kalandpark) és Krakler Kata (Pasaréti és Normafa Síiskola) is érdekes információkat osztott meg (Irány Dél-Korea).

Egri Kati elnökségi tagunk a „Hejhó, selni jó! Nyílt Sí Tanpályák Program” felhívást ismertette, illetve az Országos Sítanpálya-építési Program 2023/2024 évi terveit mutatta be.

Klaszterünk elnöke, Fehér Gyula a sajtómunka koordinálásának szükségességét hangsúlyozta, egyben kérte a tagokat a szoros egyeztetésre a témában, különös tekintettel a közelgő szezonkezdetre. Schéder Tamás (Síterv mérnökiroda) szóbeli beszámolóval készült, amint lezajlanak a sífelvonó kezelői vizsgák, írásban kapunk tőle egy részletesebb anyagot.

*

Klaszteralapításunk 10. születésnapján kerül megrendezésre éves közgyűlésünk.

Időpontja: 2024. május 14. 11 óra. Helyszíne: Normafa Síház

(közelmúltban átadott új szárnyában)

Terveink szerint ezen a napon nemzetközi partnertalálkozót is szervezünk.