Aktuális hazai sípálya hírek

2018 február hónapja emlékezetes marad a sísport szerelmeseinek!

Bánkút

A hóréteg vastagsága elérte a 90 cm-t!

Részletek.

 

Pécsi Sípálya:

Így síelnek a kis pécsiek a Mecsekben!

Visegrád:

Jó hír! Szombaton és vasárnap 10-12-ig megy a felső meredek rész és az erdei pályák!

Ma mindent előkészítettünk a nyitásra, de csak az erdei pályákat tudjuk taposni, azt is csak síszánnal, így várhatóan nem lesz tartós a felület. Azért, hogy vasárnap is lehessen még használni, úgy döntöttünk csak 2 órás időtartamra nyitjuk meg szombaton. Jó hír, hogy az árak, az alsó szakaszokra vonatkoznak, a felső rész megnyitása esetén nem emelkednek áraink. Ma éjszakától indulnak ágyúink, fő pályánk friss réteget kap, és a sowtubing (hófánk) pályát fogjuk behavazni. A hét végén, nappal nem várható nálunk extrém hideg időjárás, és még a nap is fog sütni, gyönyörű téli napok következnek. Várhatóan sokan látogatnak ki hozzánk, köztük sok szánkós is, hogy ne alakuljon ki dugó a szerpentinen, és mindenkinek jusson parkolóhely, alulról felfelé fogjuk azt egyirányúsítani.

Ma 9-22-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, ingyenes bébi, és 17 órától a 3/A pályákkal. Nyitva a Nordica síkölcsönző, és lehet jelentkezni oktatásra a visegrádi sí és snowboard iskolába (+36303905972). Nálunk az árak nem emelkedtek! Kedvezményes hétközi árak, és 3+1 akció, így akár 1725.- Ft-ért is lehet váltani egy 2 órás jegyet (gyerek).

Ma még nyugodt, sorállás mentes nap várható, akár munka után is érdemes még elindulni hozzánk, 22 óráig vagyunk nyitva. A szerpentin út fekete, várhatóan már nem is esik rá hó.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

Eplény:

http://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/az-osszes-sipalyat-megnyitottak-eplenyben/

Nagy Hideg-hegy:

https://www.facebook.com/gyula.kirschner/media_set?set=a.1573730792662163.1073741885.100000757732005&type=3&pnref=story

Mátraszentistván

Húsz év elteltével újra Magyarországon az Alpesi Sí Diákolimpia országos döntője!

Közel 110 indulóval kezdődött az Alpesi Sí Diákolimpia országos döntője az egyes és kettes korcsoport számára. A Mátraszentistváni Sípark minden segítséget megadott a verseny megrendezéséhez, amely jó hóviszonyok között és ideális időjárási körülmények mellett zajlott le. Eredmények.

Kékestető: