Csodás időben tanácskoztunk a Vasas Síháznál

Májusi közgyűlésünkre való felkészülés volt az elsődleges téma. A Normafa Park sífutópálya bejárását is teljesítették tagjaink.

Balról: Mikó Gergely a Normafa Park igazgatója, Kőrösi Péter a Sípark ügyvezetője (elnökségi tag), Fehér Gyula elnök a Skioutlet.hu ügyvezetője, dr. Egri Katalin SMSZ elnök (elnökségi tag), Tóth Etre Wintersport ügyvezetője, Vasas elnökségi tagja.

Álomszép időjárás mellé csodálatosan előkészített pálya is párosult

Napirendi témáink voltak többek között a kisvasút- és hajtányszabályozás (síliftek) módosítására készített javaslat, a különböző kommunikációs kérdések, a sífutás népszerűsítésének kérdései, 8 éves időszakra tervezett klaszterstratégia kérdései.

A klaszterülésünk előtt és után tagjaink a sífutópályán sígyalogoltak* (sífutottak). Közös ebéd elfogyasztása után közvetlen egyeztetések kisebb csoportokban folytatódtak.

*A sígyaloglás szó talán jobban visszaadja a jelentését annak amit a szabadidősportolók, mint sporttevékenységet végeznek sífutó lécekkel. A klasszikus sífutás szó talán inkább a versenysportot űzök között nyer értelmet. (szerző megjegyzése)

Képek: Krakler Katalin, Szöveg: Fehér Gyula