Előadókat keresnek az Aktív Magyarország konferenciára

2022. november 23-24. között Egerben kerül megrendezésre az ország legnagyobb aktív turizmussal foglalkozó konferenciája, mely már a harmadik alkalom az Aktív Magyarország szervezésében.

Mikó Gergely a Normafa Park intézményvezetője a természetvédelem és a turizmus találkozása témájában tartott előadást az egyik szekcióülésen, 2021 novemberében / Kép: F.Gy.

Az Aöfk keresi azokat a vállalkozó kedvű előadókat, akik szívesen megosztanák a történetüket, a vállalkozásuk jó gyakorlatait, ötleteiket egy-egy terület fejlesztésével kapcsolatban. 15 perces előadások tartására van lehetőség jelentkezni. Jelentkezési határidő: 2022 augusztus 30.

2021 novemberi konferencián, Siófokon / Révész Máriusz, Orbán Viktor és Novák Katalin

A budapesti Bálnában, 2021 őszén megrendezésre került első konferencia résztvevőit Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos és Dr. Nagy István agrárminiszter köszöntötte, majd Baráth Gergely ügyvezetője előadásában ismertette az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ feladatit, terveit, céljait. 2020 őszén a konferencia a járvány miatt elmaradt.

2021 novemberében a második konferencia a kormányfő beszédével, közel 300 fő részvétele mellett indult el a tanácskozás Siófokon.