Újra vár a Libegők Éjszakája!

Eplényben Szarvasbőgés túra, Budán retró autóbusz, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat, most először egy őszi időpontban: szeptember 10-én.

Lillafüreden egyedi fényekkel várják a látogatókat / Kép: Minap.hu

Klaszterünk hetedik alkalommal koordinálja a már hagyományosnak mondható Libegők Éjszakáját. A július közepén lezajlott rendezvény sikere ismétlést kíván!

Szeptember 10-én négy különböző helyszínen libegőzhetünk a sötétedésben vagy akár éjszaka is.

*

Zugligeti Libegő / Budapest

Hatalmas érdeklődés övezte az idei első Libegők Éjszakáját, így elhatároztuk: idén másodszor is csatlakozunk az országos rendezvényhez, a Libegők Éjszakájához, extra lehetőség a nosztalgia buszozás – írja a BKV honlapja. Részletes információk itt megtalálhatók.

Síaréna Vibe Park / Eplény

Szarvasbőgés túra (vezetett túra), libegőzés a hegyre, szakmai előadás a Veszprémi Erdőgazdaság részéről, esti panoráma az Ámos-hegyi kilátóból. Részletes információk itt elérhetők.

Zemplén Kalandpark / Sátoraljaújhely

A nemrég elkészült libegő ezen a napon 20 óráig, a bobpálya pedig egészen 24 óráig várja a látogatókat. Részletek itt elérhetők.

Libegőpark / Lillafüred

Lillafüreden egyedi fényekkel várják a libegőzni vágyókat. A libegő ezen a napon 20 óráig tart nyitva (napnyugta 18:57).

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Televíziós beszámolók az nyári éjszakai libegőzésekről.