„Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!” 

Ez az idézet lehetne a jelmondata a Balatonszárszón, a Pénzügyminisztérium által szervezett, október 12-13-án megrendezésre került Klasztermenedzser Klub találkozójának. Beszámoló.

A szakmai előadásokat követően, a konferenciatermet elhagyva két klaszterben is alapító tagként jelen lévő Halker Kft. balatonboglári üzemét látogattuk meg. Gregorics László – Halker Kft., ügyvezető – egy családi vállalkozás sikerességének rejtelmeibe avatta be a szakpolitikai szereplőket és a klasztermenedzsereket. / Fotó: PM

Bár klaszterünk nem “Akkreditált Klaszter”, azonban klaszterünk eddigi tevékenysége okán mi is meghívást kapunk a Pénzügyminisztériumtól minden ilyen típusú rendezvényére. 

Klasztermenedzser Klub – középpontban a klaszter tagvállalatok hazai és nemzetközi üzleti lehetőségei” címmel tegnap megjelent cikk, képekkel is kiegészítve részletesen beszámol a találkozóról.

Az egyik előadó Pomázi Gyula volt, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal, elnöke – a manapság egyre jelentősebb üzleti vagyonról, a szellemi tulajdonról tartott előadást, bemutatva a közönségnek a szellemitulajdon-védelem és az iparjogvédelem fontosságát, mindezt nemzetközi kontextusba helyezve

Fotó: PM

Klaszterünk elnöke is meghívást kapott a találkozóra / Fotó: PM

A Pénzügyminisztérium honlapján elérhető a részletesebb beszámoló.

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal! *

*Idézet