Halasztással, de megrendezésre kerül a Hómenők Kupa

Az eredetileg meghirdetett január 12. helyett, január 19-én kerül megrendezésre a kupasorozat első havas fordulója.

A verseny honlapja a képre kattintva elérhető!

A Hómenők Kupa versenysorozat ebben az évben már hatodik alkalommal kerül megrendezésre. Ezzel már „iskolás kor”-ba lépett a kupasorozat. 

A havas verseny első futama idén is Eplényben kerül megrendezésre. Eplény kitűnő házigazdája volt az eddigi versenyeknek.  Jelenleg ugyan csak az egyes számú, hosszú pályát sikerült behavazni, viszont a napokban érkező, hideg időszaknak köszönhetően, várhatóan sikerül az eddig otthont adó 7-es számú pályát i behavazni. Igazi téli, havas hangulatot adhat a következő időszakra beharagozott havazás is!

Az előző öt versenyen klaszterünkben működő síiskolák többsége is jelen volt a rendezvényen.  Eplényben jellemzően két verseny került megrendezésre, szezonként. Egy kivételtől eltekintve minden télen a helyszínről tudósítottunk. Az alábbi cikkekben egyfajta visszatekintést adunk az előző évek Eplényben lezajlott versenyeiről.

Remélhetőleg idén is sokan lesznek a nevezők és kitűnő hóviszonyok mellett kerülhet megrendezésre a kupasorozat első havas futama, amit idén különösen erős várakozás színezi!

2016. január 29.

128 nevező, 113 rajtoló Eplényben, meglepően jó hóviszonyokban! Két klaszter tagunk összefogásával hagyományteremtű síverseny indult.

Élő bejelentkezés Eplényből – Hómenők Kupa – 2016. január 29.

2017. január 24.

Kitűnő hóviszonyok között került megrendezésre a verseny az Intersport Síarénában.

Hómenők Kupa – második futam

2019. január 15.

Havazás, napsütés, kitűnő sípálya, több, mint 100 résztvevő.

Harmadik szezonját kezdte meg a Hómenők versenysorozatának havas versenye Eplényben

2020. január 14.

A műanyag sípályával rendelkező síiskolák legszínvonalasabb hazai versenyének nevezhető versenysorozata ebben a szezonban már ötödik évadját éli meg.