Felkészülés a következő télre

A 2015/2016-os síszezonban továbbra is együttműködő partnerünk a Magyar Turizmus Zrt.

Az elmúlt síszezon indulásakor klaszterünk közös sajtótájékoztatót tartott a Magyar Turizmus Zrt.-vel. Mártonné Máthé Kinga a Turizmus Zrt. belföldi igazgatója személyes megjelenésével segítette klaszterünk bemutatkozását. Dr. Ruszinkó Ádám az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára tájékoztatónk elején ismertette, miért is fontos a síturizmus beemelése a már meglévő aktív turisztikai termékek sorába.

A Magyar Turizmus Zrt.-vel eddigi együttműködésünk eredményei látványosak ( lásd linkelt cikkek ).  Az a kétnapos sajtóút, melyet a belföldi újságírók számára közös szervezésben megrendezhettünk sok érdekes és színes megjelenést biztosított a hazai sajtóban. Ezzel a közös, együttműködő sajtómunkával sikeresen tudtuk erősíteni a síelők magyarországi sípályákra csábítását.

A téli sportok, ezen belül különösen az alpesi sísport kiváló eszközei a turisztikai szezon meghosszabbításának. Általános turisztikai szempontból kevésbé frekventált téli időszakban a vendégéjszakák jelentős részét a hazai sísport szerelmesei generálják a hegyvidékek vonzáskörzetében.

A 2015/2016-os síszezonban a Magyar Turizmus Zrt.-vel az együttműködésünk töretlen, sőt további fejlődés várható a kapcsolatok kiszélesítésével. Ennek érdekében folyamatos egyeztetésben, közös gondolkodásban vagyunk.

Klaszterünk kiemelten fontosnak tartja és a következő évek terveibe folyamatosan beemeli azokat a speciális marketing és PR feladatokat, melyek célja, hogy a hazai sípályák előnyeit, sajátosságait minél többen megismerjék. Célunk, hogy a hazai sísport színes és változatos területeit, lehetőségeit bemutatva, azokat népszerűsítve megteremthessük a további fejlődés alapjait.

A sajtóútról megjelent beszámolók:

Index – Travelo
http://travelo.hu/tura/2015/02/17/ket_nap_alatt_vegigsieltunk_magyarorszagon/?utm_source=index&utm_medium=vezeto&utm_campaign=index_cimlap

Síelők.hu
http://www.sielok.hu/rovat/utazas/cikk/hazai-sipalyak-korut/

http://sielok.hu/rovat/sioktatas/cikk/muanyag-sipalyak-magyarorszagon/

Turizmus online
http://www.turizmusonline.hu/belfold/cikk/hazai_siterepek___muanyagpalyak_es_havas_lejtok?utm_source=newsletter&utm_medium=napi_turizmus_hirlevel&utm_campaign=13588

A Hütte blog Index címlapon volt, a cikk már aznap délutánra 12 500 megtekintést ért el, ami igen szép reklám a hazai síéletnek.

http://hutte.blog.hu/2015/02/17/a_4_legjobb_hazai_sipalya

Turista Magazin
http://www.turistamagazin.hu/peldas-osszefogas-a-hazai-sieletert.html

Gasztroutazás
http://www.gasztroutazas.info/sieljunk-hazai-holepte-tajakon

Vidékjáró
http://www.videkjaro.hu/cikk/sieljunk-hazai-holepte-tajakon.html

Családi Lap
http://csaladilap.hu/cikkek/3248_nalunk_is_megvan_az_alpesi_hangulat___sieljunk_itthon
Szeretlek Magyarország
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/tenyleg-siparadicsomma-valhat-magyarorszag/

Ring Magazin
http://www.ringmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=35396:sielmenyek-itthon-&catid=212:pasztazo&Itemid=495

A Go Utazás a Facebook oldalukra tették és weboldalukra teszik majd fel
az anyagot, a print verzió csak március 15-én jelenik meg.

https://www.facebook.com/goutazas.hu?fref=ts

Népszabadság, Egészség Magazin
2 oldalas, képes beszámoló ( csak nyomtatott verzióban jelent meg ).

TV2 Tények
http://tv2.hu/musoraink/tenyek/168749_tomeg_a_sipalyakon.html

Kossuth Rádióban egy 25 perces élő adás klaszterünkről
2015.március 6. napközben 7:40 perctől:
Bal oldalon kell legurítani a Napközben műsorhoz és klikk a mai napra.
http://www.mediaklikk.hu/mediatar/