Novembertől a BDPST üzemelteti a Lifestyle Hotel Mátrát

Közel a sípályákhoz: két muraui síhotel mellett a Mátrában is érdekeltséget szerzett a cég.

Cél, hogy a hegyvidéki környezetben elvonulni vágyó vendégek közkedvelt hazai választásává váljon a szálloda, írja közleményében a BDPST Hotel Management.

A Mátra Aktív Turisztikai Stratégia tervezésének szeptemberi zárókonferenciáján a Mátra és Kékes és környezete Fejlesztési Program is nyilvánossá vált. Ezek alapján tehát nem reménytelen, hogy végre elindulhatnak különböző irányú aktív turisztikai fejlesztések, melyet a Mátra vidéke már nagyon megérdemelne.

„A belföldi turizmus erősödésével párhuzamosan egyre népszerűbbé válnak a természetközeli élményt, pihentető elvonulást, aktív kikapcsolódást kínáló desztinációk, mint amilyen a Mátra. Célkitűzésünk, hogy a szellemi és fizikai feltöltődést és hegyvidéki környezetet kereső vendégek körében még népszerűbbé váljon a Lifestyle Hotel Mátra. Ennek érdekében, évtizedes szaktudásunkra építve tovább emeljük a szolgáltatási színvonalat, ezáltal még színesebbé és vonzóbbá téve a kiváló adottságokkal rendelkező szállodát” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group szálloda divíziójának vezetője. „Minden egységünknél arra törekszünk, hogy nemzetközi színvonalú, ugyanakkor különleges, egyedi élményt kínáljunk a vendégeinknek, erre a Lifesytle Hotel Mátra adottságai remek lehetőséget kínálnak” – tette hozzá.

A hazai sajtó a mai hírre különböző módon reagált, ezek közül szemezgettünk:

Portfolio

Turizmus

444

Napi

MagyarNarancs

24

Ma bemutatásra kerül a Kékes és környezete Fejlesztési Program